Zeepfabriek De Witte Engel
In touch with nature!

Bestel vandaag nog uw producten

Zeepfabriek De Witte Engel - Duffel - Hoe bestellenNaast de bestellingen via onze webshop, kan u bij De Witte Engel uw producten ook nog op andere manieren aankopen, zoals bijvoorbeeld:

Wij leveren gratis door heel Vlaanderen vanaf 50€, van zowel Maaseik tot Veurne en van Knokke tot Tongeren. Geen levering is ons te veel. Bovendien garanderen we u de bezorging van de producten binnen de 14 dagen door onze eigen leveringsdienst.

Daags voor de levering nemen wij contact op met u, zodat u weet wanneer de levering plaatsvindt. Hierbij wordt een tijdstip afgesproken met een marge van twee uur, zodat u geen hele dag hoeft te wachten.

U kunt ook kiezen om u pakket te laten bezorgen via Bpost eveneens vanaf 50€ rekenen wij geen verzendkosten.
Als u kiest voor deze optie krijgt u een bevestigingsmail met de overschrijvings-gegeves. Van zodra wij u overschrijving hebben ontvangen, verzenden wij u pakket.

Klik hier

Onze producten aan huis laten leveren?
Aarzel niet
langer en bestel via onze webshop!

Zeepfabriek De Witte Engel

Kapelstraat 83 - 2570 DUFFEL
Ligging
Tel.: 015 75 80 00
Gsm: 0478 26 93 87
info@dewitteengel.be
BTW BE0845.573.447

Op za 28 oktober is het Halloween-day in onze winkel, dan zijn we open van 10.00 tot 18.00! De hele dag staat dan in het teken van Halloween, met tal van acties! We trakteren met lekkere griezel hapjes en drankjes! En voor elke klant is er een gratis geschenk! Kom dus zeker langs!

 

                                                

Back to Top